Leyendas del Rock 2017

Venue
Sports Municipal, Villena, Spain

Date(s)
August 9-12

Tickets
€100,- (four-day ticket)
€55,- (one-day ticket)
€70,- (four-day ticket - until 31/10/2016) Sold Out
Buy Tickets

Confirmed Bands/Running Order

Day 0 (Wednesday 9/8)

Azucena Stage

01:20 - 03:00 Saurom 1h40m
22:00 - 23:30 Amon Amarth 1h30m
19:20 - 20:30 Last In Line 1h10m
17:25 - 18:05 Thundermother 40m
16:20 - 16:50 Metallica Tributo 30m

Jesús del la Rosa Stage

23:40 - 01:10 Medina Azahara 1h30m
20:40 - 21:50 British Lion 1h10m
18:10 - 19:10 Angelus Apatrida 1h
16:50 - 17:20 Judith Mateo 30m

Day 1 (Thursday 10/8)

Azucena Stage

02:10 - 03:20 Obús 1h10m
23:30 - 00:40 Arch Enemy 1h10m
20:40 - 21:50 Epica 1h10m
18:30 - 19:20 Alestorm 50m
16:30 - 17:20 Steve'N'Seagulls 50m

Jesús del la Rosa Stage

03:30 - 04:30 Sherpa 1h
00:50 - 02:00 Triptykon 1h10m
22:00 - 23:20 Blind Guardian 1h20m
19:30 - 20:30 Rage 1h
17:30 - 18:20 Insomnium 50m

Mark Reale Stage

03:10 - 04:00 Noctem 50m
02:00 - 02:50 Ciclon 50m
00:40 - 01:40 Raven 1h
23:15 - 00:15 Masterplan 1h
21:50 - 22:50 Omnium Gatherum 1h
20:35 - 21:25 1349 50m Cancelled
20:35 - 21:25 Inquisition 50m
19:20 - 20:10 Hitten 50m
18:10 - 19:00 Tigres 50m
17:00 - 17:50 And Then She Came 50m

Day 2 (Friday 11/8)

Azucena Stage

03:30 - 04:30 Zenobia 1h
01:00 - 02:10 Max & Iggor Cavalera 1h10m
22:00 - 23:20 Megadeth 1h20m
19:30 - 20:30 UFO 1h
17:30 - 18:20 Amaranthe 50m

Jesús del la Rosa Stage

02:20 - 03:20 Avalanch 1h
23:30 - 00:50 Warcry 1h20m
20:40 - 21:50 HammerFall 1h10m
18:30 - 19:20 Overkill 50m
16:30 - 17:20 Primal Fear 50m

Mark Reale Stage

03:10 - 04:00 Silver Fist 50m
02:00 - 02:50 Serious Black 50m
00:40 - 01:40 Tako 1h
23:15 - 00:15 Aborted 1h
21:50 - 22:50 Beethoven R. 1h
20:35 - 21:25 91 Suite 50m
19:20 - 20:10 Firewind 50m
18:10 - 19:00 Arkona 50m
17:00 - 17:50 Elvenking 50m

Day 3 (Saturday 12/8)

Azucena Stage

02:20 - 03:20 Tierra Santa 1h
23:30 - 00:50 Sabaton 1h20m
20:40 - 21:50 Magnum 1h10m
18:30 - 19:20 Battle Beast 50m
16:30 - 17:20 Eclipse 50m

Jesús del la Rosa Stage

03:30 - 04:30 Lujuria 1h
01:00 - 02:10 Bloodbath 1h10m
22:00 - 23:20 Rhapsody 1h20m
19:30 - 20:30 Saratoga 1h
17:30 - 18:20 Tankard 50m

Mark Reale Stage

02:00 - 02:50 Rock Dam 50m
00:40 - 01:40 Nervosa 1h
23:15 - 00:15 Mike Tramp 1h
21:50 - 22:50 Moonsorrow 1h
20:35 - 21:25 Manegarm 50m
19:20 - 20:10 Diamond Head 50m
18:10 - 19:00 Vreid 50m
17:00 - 17:50 Vhäldemar 50m

Official Website
www.leyendasdelrockfestival.com

Where known, bands are listed in order of status, starting with headliners (in bold). All line-ups are subject to change. Some festivals are subject to license. Booking fees and postage charges may apply to online ticket orders. See the terms and conditions of the ticket agency in question for details.

More News

Alice Cooper London setlistHelloween London setlistIron Maiden tour 2018Vader tour 2018G3 tour 2018Saxon tour 2018Ozzy Osbourne tour 2018Testament tour 2018Operation:Mindcrime tour 2018Black Label Society tour 2018


Schedule

A yearly calendar of the concerts and festivals Jukebox:Metal plan to attend and/or review. Updated regularly with new shows and review/setlist links. Click here.

Subscribe

Subscribe to the Jukebox:Metal Dispatches RSS news feed or click here for more info