Rock Im Revier 2015

Venue
Nürburgring, Nürburg, Germany
Veltins Arena, Gelsenkirchen, Germany

Date(s)
May 29-31

Tickets
€179,- (three-day ticket)
€69,- (one-day ticket)
VIP packages available.

Confirmed Bands/Running Order

Day 1 (Friday 29/5)

Big Stage

20:30 - 22:45 Metallica 2h15m
18:30 - 19:45 Faith No More 1h15m
17:00 - 18:00 Within Temptation 1h
15:45 - 16:30 Testament 45m
14:30 - 15:15 Hatebreed 45m
13:30 - 14:10 Exodus 40m

Boom Stage

20:00 - 21:00 Dir En Grey 1h
18:35 - 19:30 Meshuggah 55m
17:20 - 18:05 Anathema 45m
16:10 - 16:50 Gojira 40m
15:10 - 15:50 And You Will Know Us By The Trail of Dead 40m
14:20 - 14:50 Decapitated 30m
13:30 - 14:00 Grave Pleasures 30m

Bang Stage

19:35 - 20:35 Eskimo Callboy 1h
18:35 - 19:15 Deez Nuts 40m
17:35 - 18:15 Stick To Your Guns 40m
16:35 - 17:15 Unearth 40m
15:35 - 16:15 Gallows 40m
14:45 - 15:15 Black Tongue 30m
13:55 - 14:25 Rise of The Northstar 30m
13:15 - 13:35 Any Given Day 20m

Day 2 (Saturday 30/5)

Big Stage

21:00 - 23:00 Muse 2h
19:00 - 20:15 Incubus 1h15m
17:30 - 18:30 The Hives 1h
16:15 - 17:00 Bonaparte 45m
15:00 - 15:45 Triggerfinger 45m
14:00 - 14:40 Orchid 40m

Boom Stage

19:45 - 21:00 Limp Bizkit 1h15m
18:00 - 19:00 Eisbrecher 1h
16:35 - 17:30 Babymetal 55m
15:20 - 16:05 Paradise Lost 45m
14:10 - 14:50 Poets of The Fall 40m
13:20 - 13:50 Arcane Roots 30m

Bang Stage

21:55 - 23:10 Kvelertak 1h15m
20:20 - 21:20 Saint Vitus 1h
19:15 - 20:00 Orange Goblin 45m
18:10 - 18:55 Brant Bjork 45m
17:05 - 17:50 Truckfighters 40m
16:00 - 16:45 The Picturebooks 40m
15:00 - 15:40 Purson 30m
14:00 - 14:40 Money For Rope 30m

Day 3 (Sunday 31/5)

Big Stage

21:00 - 23:00 KISS 2h
19:00 - 20:15 Judas Priest 1h15m
17:30 - 18:30 Five Finger Death Punch 1h
16:15 - 17:00 Accept 45m
15:00 - 15:45 Hellyeah 45m
14:00 - 14:40 The Dead Daisies 40m

Boom Stage

20:45 - 22:00 Airbourne 1h15m
19:15 - 20:15 Turbonegro 1h
17:55 - 18:45 The Darkness 50m
16:40 - 17:25 Epica 45m
15:40 - 16:20 Beyond The Black 40m
14:40 - 15:20 Kissin' Dynamite 40m
13:50 - 14:20 Dr. Living Dead! 30m
13:00 - 13:30 Black Map 30m

Bang Stage

21:55 - 23:10 Sick of It All 1h15m
20:20 - 21:20 Anti-Flag 1h
19:15 - 20:00 Mad Caddies 45m
18:10 - 18:55 Ignite 45m
17:05 - 17:50 La Dispute 45m
16:05 - 16:45 Toxpack 40m
15:05 - 15:45 Hang The Bastard 40m
14:15 - 14:45 Blitz Kids 30m

Official Website
www.rock-im-revier.de

Where known, bands are listed in order of status, starting with headliners (in bold). All line-ups are subject to change. Some festivals are subject to license. Booking fee and postage charges may apply to online ticket orders. See the terms and conditions of the ticket agency in question for details.

More News

Demons & Wizards London setlistAlien Weaponry London setlistLast In Line London setlistDiamond Head London setlistRyan McCombs London setlistDark Blue Inc. Cologne setlistEnd of Green Cologne setlistAt The Gates Roadburn setlistPrimal Fear tour 2019Triptykon Roadburn setlist


Schedule

A yearly calendar of the concerts and festivals Jukebox:Metal plan to attend and/or review. Updated regularly with new shows and review/setlist links. Click here.

Subscribe

Subscribe to the Jukebox:Metal Dispatches RSS news feed or click here for more info